Η εταιρία ΤΖΑΝΕΤΗΣ χειροποίητα έπιπλα-Καθιστικά πιστή στις παραδόσεις από το 1960 καθιστά την απόφαση για το ποιο έπιπλο θα διαλέξετε πιο εύκολη από όσο νομίζετε.

Στην επιχείρησή μας θα βρείτε εκλεκτά κομμάτια, δουλεμένα από αρχέγονα υλικά με την πιο σύγχρονη τεχνολογική αντίληψη και μορφή, είναι τα έπιπλα που προσφέρει στους πελάτες της η επιχείρηση επίπλων ΤΖΑΝΕΤΗΣ. Αναπαυτικούς καναπέδες που κρύβουν μέσα τους την παλιά χρονοβόρα τακτική κατασκευής, με τα νεότερα καλύτερα, επιλεγμένα υλικά.

Ακόμη, η επιχείρηση προσφέρει σχεδιασμό κάθε είδους επίπλου - καθιστικού. Μέσα από ένα οργανωμένο σχεδιαστήριο, στις διαστάσεις και τις ανάγκες κάθε πελάτη. Όπως και την διακόσμηση των εσωτερικών χωρών του.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την συντήρηση και επισκευή επίπλων. - Οι κατασκευές γίνονται επί παραγγελιά αν και υπάρχουν έτοιμα σύνολα που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες του πελάτη και στις ιδιαιτερότητες του χώρου του.

Έπιπλα που στοχεύουν στη λειτουργικότητα, στην καλή εφαρμογή στον χώρο, στην αντοχή στο χρόνο και βέβαια στην άψογη εμφάνιση με την καθαρά ΕΛΛΗΝΙΚΗ ταυτότητα.

         Για παραγγελίες - πληρωμές απαραίτητη επικοινωνία με το φυσικό κατάστημα .

                                ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ!!

                                ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ !!

                                ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ .


                                2107232865 - 2299078715  epiplotzanetis@gmail.com